1. Home
  2. Inspiratie
  3. Red carpet inspiratie voor roze en rode zomerjurkjes

Red carpet inspiratie voor roze en rode zomerjurkjes

Door Ilse.bloemendal - Woensdag 22 Mei 2024 | 08:00

red-carpet

Rode en roze jurken zijn niet alleen een tijdloze klassieker, maar ze zijn ook de favoriete keuze van talloze beroemdheden op de rode loper. Laten we eens een kijkje nemen naar enkele van de meest adembenemende rode en roze jurken gedragen door sterren op verschillende red carpet events. Deze iconische looks zullen je zeker inspireren voor jouw zomerse outfits van 2024.

1. Taylor Swift in een fluwelen rode avondjurk

Taylor Swift schitterde op de rode loper in een prachtige fluwelen rode avondjurk. De jurk benadrukte haar gracieuze figuur en werd gecombineerd met subtiele sieraden en een elegante updo. Deze look straalt klasse en glamour uit, perfect voor een zomerse avond onder de sterren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

2. Emma Stone in een roze baljurk

Emma Stone betoverde het publiek in een sprookjesachtige roze baljurk, compleet met een volumineuze rok en verfijnde details. Haar zachte, roze jurk straalde jeugdigheid en speelsheid uit, waardoor het een ideale keuze is voor zomerse evenementen zoals bruiloften en tuinfeesten. Ze is ook fan van rood!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨ ✨ (@emmstone)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨ ✨ (@emmstone)

3. Rihanna in een rode mini-jurk

Rihanna bracht haar kenmerkende stijl naar de rode loper in een gedurfde rode mini-jurk, compleet met opvallende accessoires en killer heels. Haar krachtige en zelfverzekerde uitstraling maakte deze rode jurk tot een absolute showstopper, perfect voor een zomerse cocktailparty of een avondje uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RihannaHT (@twintwins17)

4. Blake Lively in een roze maxi-jurk

Blake Lively straalde pure elegantie uit in een prachtige roze maxi-jurk met een gedrapeerde halslijn en een subtiele split. Haar moeiteloze schoonheid en verfijnde stijl maakten deze roze jurk tot een tijdloze keuze voor zomerse evenementen, van strandbruiloften tot zomerse galafeesten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JENNY PACKHAM (@jennypackham)

5. Selena Gomez in een rode bloemenjurk

Selena staat erom bekend dat ze prachtige outfits draagt op de rode loper. Met haar rode jurk met bloemenontwerp op de MTV Video Music Awards van september 2023 was zeker een opvallende verschijning. Deze keer koos ze opnieuw voor een rood ontwerp, wat haar liefde voor de kleur benadrukt, en het bloemenmotief van Oscar de la Renta voegt een speelse en vrouwelijke touch toe aan haar look. Het lijkt erop dat Selena haar voorkeur voor rood en het bloemenmotief van dit Amerikaanse merk niet kan weerstaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELLE Nederland (@elle_nl)

Kies voor elegante rood en roze jurken deze zomer

Of je nu op zoek bent naar een opvallende rode avondjurk of een romantische roze maxi-jurk. Deze iconische looks van beroemdheden op de rode loper zullen je zeker inspireren voor jouw zomerse outfits van 2024. Kies voor elegantie, schoonheid en tijdloze stijl met prachtige rode en roze jurken die je laten stralen onder de zomerzon. Wij zijn verliefd op deze zomerjurken!

Lees ook